Karácsonyi meglepetés

Halihó, emberek!

A blog kinézetéből talán már kitaláltátok, hogy miért írjuk éppen ezt a posztot nektek, de mielőtt rátérnénk a lényegre, beszéljünk az oldalról.

Új kinézet, sok változtatással. Gyorsan le is szögezném, hogy az egész Lívia érdeme, és hogy kompenzáljam a semmittevésem, én írom a bejegyzést. Livi egy kis zseni designer, ugye? A bejegyzések és a modulok címei középre kerültek, és új betűtípust is kaptak. Az elérhetőségeinknél kis ikonokat találtok, ha rájuk nyomtok, eljuttok a saját blogjainkhoz, illetve a facebookos oldalainkhoz. A fejléc szép karácsonyi lett, a koncepciót ketten szültük meg, a végleges megvalósítás azonban már csak Lívia nevéhez fűződik.

Térjünk a lényegre? Na jó, legyen:)

Nos igen, visszatértünk! WE ARE BACK! Üdvözlünk a Double Date második részének oldalán! A folytatás lehetősége már rögtön azután felmerült, hogy befejeztük az első részt. Viszonylag hamar meg is beszéltük a történet vázlatos alakulását, hogy melyik részben, mik lesznek, ám mégsem osztottuk meg veletek a nagy hírt. Ennek az volt az egyetlen egy oka, hogy karácsonyi meglepetésnek szántuk. Reméljük, sikerült örömet okozni vele.

Több ok is volt, ami miatt terveztük a visszatérést:
  1. Imádtuk írni! Nagyon sokat elszórakoztunk vele, és hamar hiányozni kezdett az írásával járó öröm.
  2. Olyan jó olvasók voltatok, írtatok nekünk, úgyhogy függővé tettetek. Reméljük, a folytatás során is velünk lesztek, és sok dicsérő szót olvashatunk még a hozzászólásaitokban.
  3. Hogy is bírhattuk volna ki a két majomfej (Marco és Mario) nélkül? ;)
Bizonyára kíváncsiak vagytok, hogy mikor jelentkezünk az első résszel. Talán nem lesztek boldogak a hír hallatán, de egyelőre úgy néz ki, hogy majd csak a húsvéti nyuszi ajándéka lesz. Addig is igyekszünk fent tartani az érdeklődéseteket szereplőlistával, esetleg részletekkel. Most pedig egy kis ismertető, hogy tudjátok, mire számítsatok:

Ria és Mia története folytatódik. A két lány sikeresen túlélte az együtt töltött hetet, és nemcsak hogy nem fojtották meg egymást, de jó barátnőkké is váltak. Mindketten boldog párkapcsolatban élnek, és nem csak a magánéletükben, hanem a karrierükben is sikeresek.
Victoria annyira jól végzi munkáját, hogy amíg Dr. Wohlfahrt elutazik egy konferenciára, rábízza az összes teendőjét, a magánrendelőjétől kezdve a csapat orvoslásáig. Amelia Uli Hoeneßtől kap feladatot, mégpedig hogy a szintén újságírónak tanuló rokonát vezesse be ebbe a világba, a feladatokba, azaz pesztrálja ugyanúgy, mint ahogy anno Ria őt.
A beléjük vetett bizalom hízelgő, de túl sok terhet ró a nyakukba. Igyekeznek az élet minden területén helytállni, ám a rengeteg munka mellett arra jut a legkevesebb idejük, akit a legjobban szeretnek. Marco és Mario természetesen nem nézik jó szemmel az elhanyagolást, ezért kisebb-nagyobb viták keletkeznek.
Vajon sikerül megtalálniuk az egyensúlyt? Meg tudják-e csinálni a lehetetlennek tűnőt, vagy választaniuk kell a kapcsolatuk és a munkájuk között? Tartsatok velünk, és mindenre fény derül.

B o l d o g  K a r á c s o n y t  M i n d e n k i n e k !

Puszil, ölel és imád titeket,
Liv és Nix

u.i.: Eddig fel sem tűnt, hogy névtelenül nem lehetett kommentelni. Mától kezdve lehet. :)